Η έξυπνη επιλογή στην επισμάλτωση

Επισμάλτωση μπανιέρας > Blog > Uncategorized > Η έξυπνη επιλογή στην επισμάλτωση
Αλλαγή χρώματος μπανιέρας με επισμάλτωση

February 16, 2017 / By smalt

Κάντε τη σωστή επιλογή για την επισμάλτωση των ειδών υγιεινής σας. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες ώστε να αποφύγετε την ταλαιπωρία στο μέλλον. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πάρετε τη σωστή απόφαση.

 

Αυτό…

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Επισμαλτώσεις που πραγματοποιούσατε μέχρι σήμερα

Επισμάλτωση από ερασιτέχνες, π.χ. μπογιατζήδες, υδραυλικοί και εταιρείες με ανειδίκευτους εργάτες που στερούνται σοβαρής  τεχνογνωσίας λόγω μη ενασχόλησης με το αντικείμενο και βέβαια χωρίς καμία κάλυψη εγγύησης.

 

Επισμάλτωση με μικρή εγγύηση ως και ένα χρόνο χωρίς να καλύπτονται τυχόν ζημιές από πλευράς εταιρείας, ρίχνοντας την ευθύνη στον πελάτη. Ως σύνηθες φαινόμενο, ένα πρόχειρο συμμάζεμα με ένα πινέλο βαφής για να καλύψει κανείς τις ατέλειες.

Υλικά αγορασμένα από το χρωματοπωλείο της γειτονιάς χωρίς καμία πιστοποίηση, με ελάχιστη διάρκεια ζωής από 2 μήνες ως και 1 χρόνο.

Πολλαπλασιασμός της τιμής στο 300% από την τιμή του κόστους.

Παραπληροφόρηση στο internet με όρους όπως “οικολογικό σμάλτο” που στην ουσία δεν υπάρχουν.

Οι οικολογικές βαφές είναι μόνο για τη βαφή τοιχοποιίας, σοφάδων, σπατουλαριστών και γυψοσανίδων. Όσο για τα οικολογικά προιόντα, είναι υποχρεωτικό να φέρουν την πράσινη ετικέτα ECO.

Προσοχή στα μη ευρωπαικά προιόντα: κίνδυνος για ανεπιθύμητες παρενέργειες για τον άνθρωπο και αλλεργικά σοκ.

Εφαρμογές που όταν πραγματοποιήσετε χρήση της μπανιέρας με την πάροδο του χρόνου συνειδητοποιείτε ότι δεν έχει γίνει καλή εφαρμογή και σας βγάζει προβλήματα, με αποτέλεσμα να ξεφλουδίζει, να κιτρινίσει, να θαμπώνει και να συσσωρεύονται άλατα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Πωλητές και εταιρείες που εξαφανίζονται μετά το πέρας των εργασιών.

Φρεσκοβαμμένες μπανιέρες σε δελεαστική τιμή που κρύβουν όμως σοβαρά τεχνικά προβλήματα κάτω από τη γυαλισμένη επιφάνεια. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός!

Dealers που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το κέρδος από την πώλησηκαι όχι η ικανοποίηση του καταναλωτή.

 

Αυτό…

ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Επισμαλτώσεις που πραγματοποιείτε από σήμερα μόνο στη Magic Bath!

Η εφαρμογή μας γίνεται με πιστόλι αέρος από τον πιο εξελιγμένο αεροσυμπιεστή.

Δε χρησιμοποιούμε σε καμία περίπτωση πινέλο ή ρολό στην εφαρμογή μας, εκτός του ότι δεν έχουμε το απαιτούμενο αποτέλεσμα (σύμφωνα με τα προαναφερθέντα), περνώντας το αφήνει ραβδώσεις και τριχοειδή υπολείμματα με αποτέλεσμα το τελικό φινίρισμα της επιφάνειας να μην έχει ομοιογένεια και τη λεγόμενη “όψη φλοιού πορτοκαλιού” εφόσον στεγνώσει η μπανιέρα. Επίσης μια εφαρμογή με πινέλο ή ρολό είναι πολύ κατώτερη από αυτήν της χρήσης πιστολιού και μία εύκολη και οικονομική λύση για  όσους δε θέλουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα με τα ανάλογα φυσικά αποτελέσματα.

Τα υλικά που προμηθευόμαστε για να χρησιμοποιήσουμε υπόκεινται σε εξονυχιστικό έλεγχο για να ήμαστε σίγουροι ότι αυτό που θα εφαρμοστεί από το συνεργείο μας θα είναι υψηλής ποιότητας εκείνη τη στιγμή αλλά και μετά το πέρασμα της 3ετούς εγγύησης.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι διαθέσιμοι ακόμα και εκτός ωραρίου να προσφέρουν βοήθεια απαντώντας σε απορίες και ερωτήματα με ένα τηλεφώνημα.

Στον τομέα της επισμάλτωσης έχουμε καταφέρει την επισμάλτωση μπανιέρας και ειδών υγιεινής να την εκπληρώνουμε στην ποιότητα επίστρωσης ώστε να μην υπάρχει καμία διαφορά απ’ ότι θα την αγοράζατε καινούργια.

Όταν έρθει το συνεργείο της MagicBath στο χώρο σας χάρη στον εξοπλισμό, τη φροντίδα του μπάνιου σας, και της τεχνικής που εφαρμόζουμε, αμέσως θα νιώσετε τη σιγουριά ότι έχετε κάνει την έξυπνη επιλογή και δεν πετάτε τα λεφτά σας στα σκουπίδια. Δεν είναι τυχαίο πως έχουμε τη δυναμική πλέον να καλύπτουμε σχεδόν το μεγαλύτερο φάσμα νομών σε όλη την Ελλάδα.

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε από κοντά και να ελέγξετε την κάθε μας κίνηση πριν και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, χωρίς να σας αποκρύπτουμε το παραμικρό. Μία σωστή επισμάλτωση δε μπορεί να είναι τέλεια εάν πριν δεν έχουμε πράξει μια σωστή προεργασία.