Κατάχρηση αναφοράς σε οικολογική επισμάλτωση και οικολογικά σμάλτα

Επισμάλτωση μπανιέρας > Blog > Uncategorized > Κατάχρηση αναφοράς σε οικολογική επισμάλτωση και οικολογικά σμάλτα
οικολογική επισμάλτωση

March 15, 2017 / By smalt

Αρκετές εταιρείες χρησιμοποιούν τον όρο “οικολογική επισμάλτωση” εκμεταλλευόμενες το κέρδος και την ανάγκη του καταναλωτή για μία πιο υγιή βαφή στο χώρο του εξαλείφοντας κάθε μυρωδιά από χρήση οικολογικών σμάλτων για την αποφυγή άσθματος, αλλεργιών κ.τ.λ.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Οικολογικά σμάλτα δεν υπάρχουν!

Οι βιομηχανίες χρωμάτων κάτω από τη συνεχή αυξανόμενη πίεση των καταναλωτών για προϊόντα φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον προχώρησαν στην παραγωγή χρωμάτων «ήπιας χημείας» τα λεγόμενα υδατοδιαλυτά – οικολογικά προϊόντα.

Τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούν ως διαλύτη το νερό και έτσι υπερέχουν σημαντικά, εν τούτοις  αντιμετωπίσθηκαν από τους επαγγελματίες του κλάδου οικοδομών ως υποδεέστερα «ποιοτικά» διότι δεν αντέχουν στην τριβή και με την πάροδο του χρόνου εμφανίζουν σημαντικά προβλήματα στη χρήση με αποτέλεσμα να πληρώνει ο καταναλωτής για ένα μη ικανοποιητικό αποτέλεσμα!

Το σύστημα οικολογικού σήματος είναι:

Διαφανές + αντιπροσωπευτικό

Εγκρίνεται επίσημα

Επιλεκτικό

Βασίζεται σε πολλά κριτήρια

Έχει χαρακτηριστικό λογότυπο (το λουλούδι)

Το χαρακτηριστικό λογότυπο (μαργαρίτα) χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα στα οποία έχει απονεμηθεί το Οικολογικό σήμα. Τα προϊόντα, τα οποία φέρουν τη μαργαρίτα, αναγνωρίζονται από περισσότερους από 400 εκ. καταναλωτές στην Ευρώπη.

ISO ΨΕΥΔΕΙΣ ΑΝΦΟΡΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΟΠΩΣ διαφημισεις, ιστοσελιδες και καταλογους

Οι δράσεις αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν αναστολή ή ακόμη και τη νομική δράση αυτών που τα αναφέρουν.

Η εταιρεία ISO λαμβάνει πολύ σοβαρά και κυρώνει με παραβάσεις τη διάπραξη της κατάχρησης, οποιαδήποτε καταγγελίας που σχετίζεται με την κακή χρήση του λογότυπου ISO ή ψευδή πιστοποίηση με τα προϊόντα του συστήματος διαχείρισης ISO.

Τώρα γνωρίζετε, γιατί πάντα ο ενημερωμένος πελάτης λαμβάνει και τα κατάλληλα μέτρα!

Μετά από πολλές ερωτήσεις και πληροφορίες που ζητάνε οι πελάτες η εταιρεία MagicBath βάζει ένα τέλος στην παραπληροφόρηση και την πλύση εγκεφάλου.