MAGIC BATH

Οι υπηρεσίες μας

προσαρμοσμένες στα μέτρα σας

Επισμάλτωση μπανιέρας - ντουζιέρας

Μία μοναδική μέθοδος μόνο από τη MagicBath

Όταν τα είδη υγιεινής σας είναι δύσκολο να καθαριστούν, η επιφάνεια τους είναι φθαρμένη, θαμπή και στο εσωτερικό τους συσσωρεύονται άλατα, τα επαναφέρουμε στην αρχική τους μορφή με την εφαρμογή σμάλτου πολυουρεθάνης PU, κάνοντάς τα ξανά σαν καινούργια.

Η επισμάλτωση είναι μία μοναδική μέθοδος χάρη στην οποία μπορείτε να ανακαινίσετε το εσωτερικό της μπανιέρας σας μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα, χωρίς γκρεμίσματα και αναμονή.

Σας προσφέρουμε το πλεονέκτημα να αλλάξετε το χρώμα της μπανιέρας σας σε οποιαδήποτε απόχρωση επιθυμείτε ή σε συνδυασμό με χρωματική αντίθεση με το ανφάζ του πλακιδίου.

Μόνο η MagicBath αναλαμβάνει και φέρνει εις πέρας μια σωστή εφαρμογή με όλα τα απαιτούμενα στάδια επισμάλτωσης. Έτσι, μπορούμε να προσφέρουμε διάρκεια ζωής από 10 χρόνια και άνω.

Η επισμάλτωση της μπανιέρας με τα ειδικά μέσα που χρησιμοποιούμε γίνεται μόνο σε 2 ώρες. Με ιδιαίτερη προσοχή, χωρίς να διαταράσσουμε τίποτα απολύτως από το χώρο σας, η μπανιέρα σας είναι έτοιμη προς χρήση μετά από 48 ώρες χωρίς την αποκομιδή μπαζών, γκρεμίσματα και μερεμέτια. Το υπόλοιπο του μπάνιου είναι εντελώς χρησιμοποιήσιμο το συντομότερο δυνατόν από την αναχώρηση του συνεργείου μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΗΣ

Η επισμάλτωση που εφαρμόζουμε απαιτεί τεχνογνωσία, εξοικείωση με τις απαιτήσεις των υλικών, της χρήσης αλλά και του χώρου.

Αρκετοί πελάτες θεωρούν πως η επισμάλτωση συνχέεται με την εφαρμογή πινέλου αυτό είναι λάθος γιατί μια σωστή επισμάλτωση με πρόσφυση υλικού και σωστή κατανομή χρώματος πρέπει πάντα να γίνεται με τη χρήση πιστολιού. Η χρήση πινέλου είναι μια ξεπερασμένη μέθοδος εφαρμογής επισμάλτωσης για τη μπανιέρα καθώς και για πιο μεγάλες επιφάνειες που έχει σταματήσει να χρησιμοποιείται στο εξωτερικό εδώ και χρόνια και κατά την επαγγελματική μας εμπειρία πρέπει να αποφεύγεται για τους λόγους που έχουμε περιγράψει στο άρθρο: Πινέλο ή πιστόλι? Κάντε τη σωστή επιλογή.


ΓΡΗΓΟΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΠΑΝΙΕΡΑ

Με μία πλήρη επίστρωση σμάλτου και τη σωστή προεργασία που απαιτείται, σε όλους τους τύπους ειδών μπανιέρας (μαντεμένια, ακρυλική, λαμαρίνα) έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε το φθαρμένο, παλιομοδίτικο χρώμα της μπανιέρας σε ό,τι απόχρωση εσείς επιθυμείτε.

Το έργο διαρκεί μόνο 2 ώρες και το τελικό γυαλιστερό αποτέλεσμα πραγματικά προσελκύει όλα τα βλέμματα. Αυτό παρέχει η MagicBath: την πραγματική εναλλακτική λύση για δαπανηρές ολικές ανακαινίσεις.

Είτε θέλετε να αντικαταστήσετε μόνο το χρώμα ή να φρεσκάρετε την επιφάνεια της μπανιέρας – ντουζιέρας από φθορές, χτυπήματα, σκουριές, ραγίσματα, τώρα υπάρχει η πιστοποιημένη διαδικασία επισμάλτωσης της MagicBath.

Εγγυημενη ποιοτητα / Τιμη τοσο ελκυστικη οσο πουθενα

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

Ευκολία
Δε γίνεται αντικατάσταση της ήδη υπάρχουσας μπανιέρας
Σεβασμός χώρου
Πλακάκια - δάπεδο δεν υπόκεινται σε καμία ζημιά
Αξιοπιστία
Σε όλα τα είδη μπανιέρας + υγιεινής εφαρμόζεται το υλικό μας
Δημιουργία
Αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει και απλά αλλάξτε χρώμα
Χρόνος
Η εργασία διαρκεί μόνο 2 ώρες χάρη στον εξοπλισμό μας
Συνέπεια
3 χρόνια γραπτή εγγύηση
Οικονομία
Εξοικονόμηση χρημάτων στο 90% αν λάβετε υπόψιν το ξήλωμα μπανιέρας και αντικατάσταση με μιας καλής ποιότητας μαντεμένιας μπανιέρας + υδραυλικό + πλακά + μπάζα + χρόνος αναμονής

Η εταιρεία επισμαλτώσεων MagicBath καλύπτει απόλυτα κάθε σας ανάγκη, τόσο πριν όσο και μετά το πέρας των εργασιών

 

Ποτέ δε θα σας χρεώσουμε κατά τη διάρκεια της 3ετούς εγγύησης!warranty-3-years

Καλεστε μας τωρα

Αντιολίσθηση μπανιέρας - ντουζιέρας

νέας γενιάς αντιολίσθηση anti-slip

Η αντιολίσθηση νέας γενιάς antislip είναι μια ασφαλής αντιολισθητική λύση η οποία μπορεί να εφαρμοστεί σε μια ποικιλία επιφανειών και είναι σχεδιασμένη για να κάνει τον πυθμένα της μπανιέρας ή ντουζιέρας πιο ασφαλή και λιγότερο ολισθηρό.

Η αντιολίσθηση, δίνει 100% μεγαλύτερη πρόσφυση όταν είναι υγρή, μειώνοντας την πιθανότητα ατυχημάτωνΕξασφαλίζει προστασία και ασφάλεια!

Η εφαρμογή γίνεται με ειδικά εργαλεία και ημιδιάφανα υλικά μετά από κατάλληλη προετοιμασία. Δεν αλλοιώνει την όψη των επιφανειών στις οποίες εφαρμόζεται ενώ η σύνθεση του προϊόντος είναι τέτοια που δε φθείρεται και δε ξεκολλάει με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλων των ειδών επιφάνειες σε φυσικά ή βιομηχανικά υλικά.

Η εφαρμογή του Anti-slip συνιστάται για χρήση σε:

 • Σπίτια
 • Ξενοδοχεία
 • Εμπορικά κέντρα
 • Ιδρύματα
 • Σχολεία
 • Πισίνες

Σε χρήση σε οποιαδήποτε επιφάνεια όπως:

 • Πλακάκια
 • Μπανιέρα ή ντουζιέρα (η εφαρμογή εδώ δεν ξεπερνάει τα 10 λεπτά)
 • Χώρο της πισίνας
 • Σκαλοπάτια
 • Εισόδους

Η αντιολίσθηση της Smaltompanieras δεν εφαρμόζεται την ώρα που γίνεται η επισμάλτωση. Αρκετές εταιρείες για να γλιτώσουν χρόνο χρησιμοποιούν μια κλασική εφαρμογή που με τη πάροδο του χρόνου δημιουργεί πολλά προβλήματα τόσο στην αντοχή όσο και στην αισθητική. Αυτού του είδους η αντιολίσθηση που προσφέρουν σαν παρεχόμενη + δωρεάν υπηρεσία ενσωματώνουν το χαλαζία μέσα στο υλικό που θα χρησιμοποιήσουν για την επισμάλτωση με αποτέλεσμα να μην έχει μεγάλη διάρκεια ζωής σε αντίθεση με τη νέας γενιάς που εφαρμόζει η εταιρεία μας εφόσον στεγνώσει η μπανιέρα μετά τις 24 ώρες.

Ο χαλαζίας που προμηθεύονται και την ενσωματώνουν μέσα στο υλικό είναι πολύ οικονομικός δεν έχει κόστος σε σύγκριση με της νέας γενιάς που είναι αρκετά ακριβότερος. Το αποτέλεσμα αυτής της δωρεάν αντιολίσθησης με το πλύσιμο της μπανιέρας και με την τριβή που γίνεται με τα πόδια, αρχίζει σιγά σιγά με την πάροδο του χρόνου να σπάει ο κόκκος του χαλαζία δημιουργώντας πόρους στο σμάλτο και στη συνέχεια έχοντας αποκόλληση στο υλικό μας.

Η εικόνα μιας τέτοιας εφαρμογής με το χρόνο είναι σαν μία “μπιμπικιασμένη” επιφάνεια.

Τοπική επισκευή με επισμάλτωση

έκτακτης ανάγκης από ρωγμές ή χτυπήματα

Ένα συχνό πρόβλημα που καλούμαστε να λύσουμε καθημερινά, είναι η αποκατάσταση τοπικών ζημιών που έχουν προκληθεί είτε στη μπανιέρα σας είτε σε ένα από τα είδη υγιεινής του μπάνιου σας. Μπορούμε να επισκευάσουμε οποιοδήποτε είδος βλάβης, είτε αυτή είναι ακρυλική επιφάνεια, ή πορσελάνης, είτε πρόκειται για μία μακράς διάσπασης ιντσών, είτε για μία τρύπα στο κάτω μέρος του λουτρού. Έχουμε έρθει αντιμέτωποι με όλες αυτές τις προκλήσεις κατά τη διάρκεια των ετών και δεν υπάρχει ουσιαστικά τίποτα που να μη μπορούμε να επισκευάσουμε.

Συχνά διαπιστώνουμε ότι οι πελάτες μας με μια τρύπα ή μια ρωγμή στο μπάνιο τους νομίζουν ότι πρέπει να αντικατασταθεί, αλλά αυτό δεν ισχύει. Μπορεί να φαίνεται σαν μια καλή ιδέα να αντικατασταθεί αλλά αυτό δε θα είναι η πιο οικονομική – αποδοτική λύση όταν λάβουμε και το κόστος εκ νέου υδραυλικών εγκαταστάσεων, εκ νέου πλακάκια κ.τ.λ.  Εμείς γρήγορα και εύκολα θα επισκευάσουμε το παλιό σας μπάνιο, σε μια μέρα και θα είναι έτοιμο για χρήση την επόμενη μέρα χωρίς καμία ταλαιπωρία από εσάς.

Οι υπηρεσίες τοπικής επισκευής επεκτείνονται σε όλο το φάσμα ειδών υγιεινής και μπανιέρας, καλύπτοντας ραγίσματα και σπασίματα. Από λεκάνες, νιπτήρες, αξεσουάρ μέχρι μαντεμένιες και πολυεστερικές μπανιέρες.

Ειδικότερα, για την περίπτωση των πολυεστερικών (ακρυλικών) μπανιέρων και τζακούζι, προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα ενίσχυσης του πυθμένα.

Καθαρισμός - Γυάλισμα - Προστασία αρμού

όταν η φθορά είναι επιφανειακή

Ο καθαρισμός και το γυάλισμα αποτελούν υπηρεσίες που εφαρμόζουμε σε περιπτώσεις που η φθορά είναι επιφανειακή (π.χ θάμπωμα, άλατα, κιτρινίλα). Με χρήση ειδικών εργαλείων και υλικών, είναι δυνατή η επαναφορά της μπανιέρας σας σε προγενέστερη κατάσταση, μέσα από τον καθαρισμό και το γυάλισμα της.

Η εμφάνιση μούχλας και υγρασίας στο μπάνιο είναι ένα συχνό φαινόμενο που ταλαιπωρεί τους χρήστες και απειλεί την υγεία τους. Κατά τη χρήση της μπανιέρας – ντουζιέρας οι αρμοί σε αυτά τα σημεία, δεδομένου ότι δέχονται μεγάλες ποσότητες νερού καθημερινά, επιτρέπουν την απορρόφηση του νερού με αποτέλεσμα τη δημιουργία της υγρασίας, καθώς από την ποσότητα υδρατμών ευνοείται η εμφάνιση μυκήτων.

Τη λύση έρχεται να δώσει η Magic Bath. Υπάρχουν εξειδικευμένα υλικά στο εμπόριο, με τα οποία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την ευαίσθητη περιοχή του αρμού μεταξύ μπανιέρας και τοίχου αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση σιλικόνης, η οποία αποτελεί μόνιμη πηγή υγρασίας και εστία εμφάνισης μούχλας, δίνοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει προσφέροντας προστασία και σταματώντας τη δημιουργία υγρασίας, μούχλας και βακτηρίων. Με την ίδια τεχνική αντιμετωπίζουμε και τις περιοχές αρμών των υπολοίπων ειδών υγιεινής του χώρου του μπάνιου σας.

Ανανέωση αρμών με αντικατάσταση νέων

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΑΡΜΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ
ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ

Στις υγρές περιοχές αναπτύσσονται πολύ εύκολα βακτήρια, μύκητες και μούχλα. Ωστόσο πολλές φορές έχουμε δοκιμάσει διάφορες μεθόδους καταπολέμησης ακόμα και τακτικό τρίψιμο αλλά τα αποτελέσματα παραμένουν τα ίδια. Για να προλάβετε τα χειρότερα πρέπει να δράσετε άμεσα καθώς η μούχλα σε συνδυασμό με τα βακτήρια που θα δημιουργήσει, που δεν είναι μόνο ανθυγιεινή + αντιαισθητική μπορεί να προκαλέσει μόλυνση στο νερό.

Μόνο η MagicBath  ανανεώνει μόνιμα πλέον τους αρμούς πλακιδίων.

Η εταιρεία μας προσφέρει μία μακροχρόνια «θεραπεία» με την οποία οι παλαιοί αρμοί θα αντικατασταθούν πλήρως με νέους!

Σας δίνουμε τη δυνατότητα ο ήδη υπάρχον αρμός να επανέλθει στην αρχική του εμφάνιση με διαφορετικές αποχρώσεις.

Αυτή η εφαρμογή εφαρμόζεται όταν η αρμολόγηση έχει αποκολληθεί ή φαγωθεί από τα πολλά καθαριστικά και λόγω παλαιότητας.

Τέλος δεν προκαλούμε καμία βλάβη στα πλακάκια και με τη μέθοδο μιας λεπτής στρώσης την κάνουμε πανομοιότυπη με την ήδη υπάρχουσα.

Καθαροί αρμοί για ένα υγιές περιβάλλον. Aν ο αρμόστοκος έχει φθαρεί πολύ, θρυμματίζεται και συσσωρεύονται μούχλες τότε ξύνουμε τον ήδη υπάρχοντα αρμό και ξανά στοκάρουμε με καινούργιο υλικό στην απόχρωση που επιθυμείτε. Η νέα αρμολόγηση έχει αποκατασταθεί πλήρως και εσείς γλιτώνετε μια για πάντα από μούχλες και υγρασίες

Ατμοποιητής

Ο καθαρισμός με ατμό είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος και η πιο αποτελεσματική στο να επαναφέρει τη λάμψη σε πλακάκια, αρμούς, κουζίνες, πάγκους, και  σε όλα τα δυσπρόσιτα σημεία που δε μπορούν να καθαριστούν με το χέρι. Ο καθαρισμός με ατμό μειώνει τη χρήση των οικιακών χημικών ουσιών που είναι υπεύθυνες για την ανάπτυξη αλλεργιών και άσθματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ BLOG

Τα πλεονεκτήματά σας

Καθαροί αρμοί σε οποιοδήποτε χρώμα
Χωρίς βρωμιά, σιλικόνη, και μούχλες
Υγιές περιβάλλον χωρίς μολύνσεις από μύκητες
Μόνιμο αποτέλεσμα

Αρμοί με λεία και ομοιόμορφη τελική επιφάνεια. Προσφέρει μια τέλεια  πορσελάνινη επιφάνεια με μεγάλη υδατοαπωθητικότητα. Επιλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει.

Επισμάλτωση πλακιδίων μπάνιου & κουζίνας

ριζική αντιμετώπιση εκτεταμένων φθορών

Η υψηλή ποιότητα και η ανθεκτική μέθοδος επισμάλτωσης πλακιδίων με τη MagicBath φέρνει οποιοδήποτε χρώμα στο μπάνιο σας με καινοτόμες ιδέες και όλα αυτά χωρίς ζημιές σε πλακάκια, δάπεδο και είδη υγιεινής. Θα επιτύχουμε αποτελέσματα που δε συγκρίνονται ούτε σε εμφάνιση, ούτε σε σταθερότητα με άλλες δοκιμασμένες μεθόδους επικάλυψης.

Τα υλικά είναι εισαγόμενα και τα ειδικά προιόντα που έχουν επιλεχθεί από τον προμηθευτή μας έχουν ελεγχθεί και δοκιμαστεί πριν για την αντοχή τους και τη σταθερότητα του χρώματος. Η επίστρωση είναι μόνιμα ανθεκτική σε ζεστό νερό και χημικά. Αρμοί, μούχλα, και τρύπες έχουν εξαφανιστεί μία για πάντα.

ΟΠΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ

Ποικίλες επιλογές χρώματος και σχέδια με την καινοτομία της COLOR MIX για τη δική σας δημιουργική  χρωματική ελευθερία.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

Υποστήριξη
Δωρεάν συμβουλές
Επικαιρότητα
Νέα μοντέρνα επιφάνεια
Αποτέλεσμα
Οι αρμοί πλακιδίων έχουν σφραγιστεί + έχετε γλιτώσει οριστικά με μούχλες.
Αδιαβροχοποίηση
Έχετε μία αδιάβροχη επιφάνεια
Ταχύτητα
Η ανακαίνιση θα γίνει μόνο σε 2-3 μέρες
Συνέπεια
3 χρόνια εγγύηση
Διαχρονικότητα
Ανθεκτικό στις γρατσουνιές
Λειτουργικότητα
Αδιάβροχα χρώματα
Οικονομία
Σημαντική εξοικονόμηση χρήματος

Υψηλής ποιότητας υλικά εγγυώνται μεγάλη αντοχή στο νέο σας μοντέρνο μπάνιο και διαχρονικότητα.

Αυτό… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ έξυπνη επιλογή…

Ποτέ δεν θα σας πλασάρουμε μια τέτοια εφαρμογή

Γιατί πριν είχε εφαρμοστεί έτσι:

 

Ζητηστε μας προσφορα

Τοποθέτηση με φυσική πέτρα δαπέδου

ευχάριστη φυσική αίσθηση με χαλαζιακό δάπεδο

ΦΑΝΤΑΣΙΑ

ΔΑΠΕΔΟ ΜΕ ΓΝΗΣΙΑ ΠΕΤΡΑ ή ΒΟΤΣΑΛΟ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Μία τέλεια απομίμηση της μεσογειακής ατμόσφαιρας στο μπάνιο σας

Τα παλιά κατεστραμμένα πλακάκια στο δάπεδο του μπάνιου δεν είναι πλέον πρόβλημα! Η χαλαζιακή επένδυση εφαρμόζεται πάνω σε οποιαδήποτε σταθερή επιφάνεια όπως τσιμεντοκονία, μπετό, πλακάκι, μωσαϊκό, μάρμαρο κ.τ.λ.

Εφαρμόζεται σε πάχος στρώσης από 3mm έως 20mm (αναλόγως της κοκομετρίας) αντικαθιστώντας τις κλασικές επενδύσεις, προσδίδοντας ιδιαίτερο στυλ και αναδεικνύοντας κάθε χώρο και κάθε περιβάλλον.

Τα παλιά σας πλακάκια παραμένουν στο έδαφος! Το πλέον ανανεωμένο φυσικό πέτρινο δάπεδο είναι πιο μακροβιότερο από άλλες μεθόδους αντικατάστασης, ανέξοδο στον καθαρισμό, και φυσικά αντιμικροβιακό για τις συνθήκες υγιεινής και με γυμνά πόδια, για αυτό και συνιστάται και για χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Προσεκτική δουλειά με αποδεδειγμένη διαδικασία

Με υψηλής ποιότητας υλικό και με ειδικές διαφανείς ρητίνες (epoxy, pu, acrylic) είναι αντιολισθηρή και προσφέρει ευχάριστη, απολύτως φυσική αίσθηση άμμου.

Το έργο είναι καθαρό και γρήγορο: την επόμενη κιόλας ημέρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά το μπάνιο σας.

Εμείς θα σας συμβουλεύσουμε ποιες σχεδιαστικές επιλογές έχετε και θα σας εξηγήσουμε λεπτομερώς τις δραστηριότητές μας.

Η επίστρωση δαπέδου από τη MagicBath κάνει την αφαίρεση των παλαιών πλακιδίων περιττή. Έτσι αποτρέπουμε τη ζημιά των πλακιδίων τοίχου, δαπέδου και μπανιέρας.

Χαλαζιακή επίστρωση και σε πισίνες με το μοναδικό υλικό της MagicBath. Η χαλαζιακή επένδυση στις πισίνες προσφέρει σταθερότητα και άψογο οπτικό αποτέλεσμα.

Η επίστρωση της φυσικής πέτρας εφαρμόζεται από ειδικευμένα συνεργεία και χρειάζεται εμπειρία και επιδεξιότητα στην εξάπλωση του χαλαζία κατά την επίστρωση με σπάτουλα για να “στρωθεί” ομοιόμορφα.

Σε δάπεδα εσωτερικού χώρου η χαλαζιακή επένδυση σφραγίζεται πλήρως με ειδική ρητίνη δημιουργώντας λεία και κλειστόπορη επιφάνεια που καθαρίζεται εύκολα και δε δημιουργεί εστίες μικροβίων.

Η ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΕΤΡΑ ή ΒΟΤΣΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

Υποστήριξη
Άμεση διαβούλευση
Καθαριότητα
Δε σηκώνουμε σκόνη
Ανταγωνιστικό κόστος
Ανταγωνιστική σχέση κόστους σε σχέση με τα οφέλη που προσφέρει
Επιλογές
Ευρεία επιλογή χρωμάτων και κοκομετρίας
Διάρκεια
Δε χρειάζεται συντήρηση
Αντοχή
Υψηλή αντοχή σε χημικές και μηχανικές καταπονήσεις
Προσαρμογή
Ευελιξία σε καινούργιες κατασκευές ή ανακαινίσεις

Προετοιμασία

Tο υπόστρωμα που θα προετοιμάσουμε θα πρέπει να έχει λειανθεί πριν και με ειδικά καθαριστικά κάνουμε μία ενδελεχή προεπεξεργασία για να είναι καθαρό και να έχουν απομακρυνθεί ελαιώδεις ουσίες και σκόνες.

Το μυστικό της επιτυχίας

Στην καθαρισμένη επιφάνεια εφαρμόζουμε το ειδικό αστάρι και αναμειγνύουμε τις χαλαζιακές ψηφίδες ή πετρώματα που αποτελούν το συνδετικός παράγοντα των παλαιών πλακιδίων με το νέο υλικό.

Μόνωση

Σφραγίζουμε τη νέα επιφάνεια για να έχουμε την ιδανική σκλήρυνση, με τον τρόπο αυτό η επιφάνεια γίνεται αδιάβροχη και κλειστόπορη. Το δάπεδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από μία (1) ημέρα χωρίς περιορισμούς.

Με τη φυσικη πετρα χαλαζια τα ονειρα σας γινονται πραγματικοτητα!

σφράγισμα επιφάνειας για σκλήρυνση ώστε να γίνει αδιάβροχη

Ειδικές κατασκευές επισμάλτωσης

μετατρέπουμε τη μπανιέρα σας με τον καλύτερο τρόπο

Μπανιέρα - καναπές

Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πολύ μόδα να μετατρέπουν παλιές ρετρό μπανιέρες σε άνετους και εντυπωσιακούς καναπέδες είτε για εσωτερικό χώρο είτε για εξωτερικό χώρο. Καναπές – μπανιέρα σε πολλά χρώματα για όλα τα γούστα. Ένα πρωτότυπο προιόν για τη διακόσμηση του κήπου που σίγουρα πολλοί θα ζηλέψουν! Δεν έχετε παρά να το τολμήσετε!

Ειδική κατασκευή για ηλικιωμένους με κινητικά προβλήματα

Η έξυπνη λύση για ηλικιωμένους με κινητικά προβλήματα. Η εγκατάσταση γίνεται σε μία μόνο ημέρα και διευκολύνει την είσοδο των ηλικιωμένων στη μπανιέρα προσφέροντας περισσότερη άνεση και ανεξαρτησία στο καθημερινό ντουζ.

Με την εγκατάσταση της νέας πόρτας αποφεύγετε την πλήρη αντικατάσταση της ντουζιέρας. Η τροποποίηση αυτή είναι μια γρήγορη και καθαρή λύσηΜετά από 48 ώρες μπορείτε να απολαύσετε τη νέα σας μπανιέρα με πόρτα.

Η προσαρμογή της νέας πόρτας γίνεται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας και χάρη στον ειδικό εξοπλισμό που διαθέτουμε προλαμβάνουμε μεγάλη έκταση σκόνης κατά τη δημιουργία της κοπής της μπανιέρας. Έτσι δε χρειάζεται να είστε απόντες την ώρα που πραγματοποιείται η εργασία.

Δεν υπαρχουν προσθετες ζημιες σε πλακακια και πατωμα

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

Ευκολία
Είσοδος σε χαμηλό ύψος
Πρόσβαση
Εύκολο άνοιγμα - κλείσιμο
Στεγανοποίηση
Πλήρης σφράγιση
Σεβασμός στο χώρο σας
Καμία ζημιά σε πλακάκια, έπιπλα και πάτωμα
Οικονομία
Λιγότερο δαπανηρό από βοηθήματα πρόσβασης

Η μετασκευή μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε τύπο μπανιέρας είτε είναι από χυτοσίδηρο, λαμαρίνα, ή ακρυλική.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ

Η κλειστή πόρτα συγκρατείται από μαγνητικό μηχανισμό και είναι εντελώς αδιάβροχη. Η πόρτα μπορεί να ανοίξει και να κλείσει χωρίς καμία προσπάθεια.

Με τη σωστή εγκατάσταση, την τελειομανία και την προσοχή που μας διακατέχει την ώρα της εργασίας, η πόρτα της μπανιέρας σας θα μείνει στεγανή για πολλά χρόνια στο 100%.

Σύμφωνα με τη διαμόρφωση του μπάνιου σας, η νέα πόρτα μπορεί να εγκατασταθεί τόσο στη μέση της μπανιέρας σας αλλά και όπου επιθυμεί ο πελάτης έτσι ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πιο εύκολα.

Για τη μητέρα μου το πρωϊνό ντους ήταν μεγάλη ταλαιπωρία. Εδώ και 3 μήνες μετά την τοποθέτηση της πόρτας, είναι απλά ενθουσιασμένη. Η πόρτα μπορεί να ανοίξει και να κλείσει με μεγάλη ευκολία. Και είναι εντελώς αδιάβροχη.
Παύλος Κ.
επιχειρηματίας
ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Παίρνουμε τα μέτρα για να ταιριάζει απόλυτα

ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

Πόρτα που ανοίγει και κλείνει πολύ ομαλά

ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Εύκολη μετάβαση μέσα – έξω

Magic Bath

η εμπιστοσύνη στην επισμάλτωση

Βρειτε μας
ΚΡΕΟΝΤΟΣ 93, ΣΕΠΟΛΙΑ
ΤΚ 10443 - ΑΘΗΝΑ
Επικοινωνια
Τηλέφωνο: 2130 31 64 64
Κινητό: 6945473643
e-mail: [email protected]
Κοινωνικα δικτυα
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google