Επισμάλτωση μπανιέρας – ντουζιέρας – ειδών υγιεινής.. με αληθινή εγγύηση επισμάλτωσης

April 23, 2018 / By smalt

Όταν πρόκειται για την επισμάλτωση της μπανιέρας σας, πολλοί είναι εκείνοι που μπορούν να σας υποσχεθούν τα πάντα. Όταν όμως έρχεται η ώρα της εγγύησης, εκεί τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα. Θα πρέπει να αναρωτηθείτε και να υπολογίσετε αρκετά σκοτεινά σημεία.

Ποιος θα καθαρίσει τη βρωμιά από το μπάνιο και τα άλατα από την κουζίνα;

April 26, 2017 / By smalt

Ο καθαρισμός με ατμό είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος και η πιο αποτελεσματική στο να επαναφέρει τη λάμψη σε πλακάκια, αρμούς, κουζίνες, πάγκους, και  σε όλα τα δυσπρόσιτα σημεία που δε μπορούν να καθαριστούν με το χέρι. Ο καθαρισμός με ατμό μειώνει τη χρήση των οικιακών χημικών ουσιών που είναι υπεύθυνες για την ανάπτυξη αλλεργιών […]

Κατάχρηση αναφοράς σε οικολογική επισμάλτωση και οικολογικά σμάλτα

March 15, 2017 / By smalt

Αρκετές εταιρείες χρησιμοποιούν τον όρο “οικολογική επισμάλτωση” εκμεταλλευόμενες το κέρδος και την ανάγκη του καταναλωτή για μία πιο υγιή βαφή στο χώρο του εξαλείφοντας κάθε μυρωδιά από χρήση οικολογικών σμάλτων για την αποφυγή άσθματος, αλλεργιών κ.τ.λ.

Η έξυπνη επιλογή στην επισμάλτωση

February 16, 2017 / By smalt

Κάντε τη σωστή επιλογή για την επισμάλτωση των ειδών υγιεινής σας. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες ώστε να αποφύγετε την ταλαιπωρία στο μέλλον. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πάρετε τη σωστή απόφαση.