Τοπική επισκευή

Επισμάλτωση μπανιέρας > Τοπική επισκευή

Τοπική επισκευή με επισμάλτωση

(έκτακτης ανάγκης από ρωγμές ή χτυπήματα)

 

Ένα συχνό πρόβλημα που καλούμαστε να λύσουμε καθημερινά, είναι η αποκατάσταση τοπικών ζημιών που έχουν προκληθεί είτε στη μπανιέρα σας είτε σε ένα από τα είδη υγιεινής του μπάνιου σας. Μπορούμε να επισκευάσουμε οποιοδήποτε είδος βλάβης, είτε αυτή είναι ακρυλική επιφάνεια, ή πορσελάνης, είτε πρόκειται για μία μακράς διάσπασης ιντσών, είτε για μία τρύπα στο κάτω μέρος του λουτρού. Έχουμε έρθει αντιμέτωποι με όλες αυτές τις προκλήσεις κατά τη διάρκεια των ετών και δεν υπάρχει ουσιαστικά τίποτα που να μη μπορούμε να επισκευάσουμε.

Συχνά διαπιστώνουμε ότι οι πελάτες μας με μια τρύπα ή μια ρωγμή στο μπάνιο τους νομίζουν ότι πρέπει να αντικατασταθεί, αλλά αυτό δεν ισχύει.

Μπορεί να φαίνεται σαν μια καλή ιδέα να αντικατασταθεί αλλά αυτό δε θα είναι η πιο οικονομική – αποδοτική λύση όταν λάβουμε και το κόστος εκ νέου υδραυλικών εγκαταστάσεων, εκ νέου πλακάκια κ.τ.λ. Εμείς γρήγορα και εύκολα θα επισκευάσουμε το παλιό σας μπάνιο, σε μια μέρα και θα είναι έτοιμο για χρήση την επόμενη μέρα χωρίς καμία ταλαιπωρία από εσάς.

Οι υπηρεσίεςτοπικής επισκευής επεκτείνονται σε όλο το φάσμα ειδών υγιεινής και μπανιέρας, καλύπτοντας ραγίσματα και σπασίματα. Από λεκάνες, νιπτήρες, αξεσουάρ μέχρι μαντεμένιες και πολυεστερικές μπανιέρες.

Ειδικότερα, για την περίπτωση των πολυεστερικών (ακρυλικών) μπανιέρων και τζακούζι, προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα ενίσχυσης του πυθμένα.