Επισμάλτωση μπανέρας – ντουζιέρας

Επισμάλτωση μπανιέρας > Επισμάλτωση μπανέρας – ντουζιέρας

Επισμάλτωση μπανιέρας – ντουζιέρας

Μία μοναδική μέθοδος... μόνο από τη Magic Bath!

Όταν τα είδη υγιεινής σας είναι δύσκολο να καθαριστούν, η επιφάνεια τους είναι φθαρμένη, θαμπή και στο εσωτερικό τους συσσωρεύονται άλατα, τότε τα επαναφέρουμε στην αρχική τους μορφή με την εφαρμογή σμάλτου πολυουρεθάνης PU, κάνοντάς τα ξανά σαν καινούργια!

Η επισμάλτωση είναι μία μοναδική μέθοδος χάρη στην οποία μπορείτε να ανακαινίσετε το εσωτερικό της μπανιέρας σας μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα, χωρίς γκρεμίσματα και αναμονή.

Σας προσφέρουμε το πλεονέκτημα να αλλάξετε το χρώμα της μπανιέρας σας σε οποιαδήποτε απόχρωση επιθυμείτε ή σε συνδυασμό με χρωματική αντίθεση με το ανφάζ του πλακιδίου.

Μόνο η MagicBath αναλαμβάνει και φέρνει εις πέρας μια σωστή εφαρμογή με όλα τα απαιτούμενα στάδια επισμάλτωσης. Έτσι, μπορούμε να προσφέρουμε διάρκεια ζωής από 10 χρόνια και άνω.

Η επισμάλτωση της μπανιέρας με τα ειδικά μέσα που χρησιμοποιούμε γίνεται μόνο σε 2 ώρες. Με ιδιαίτερη προσοχή, χωρίς να διαταράσσουμε τίποτα απολύτως από το χώρο σας, η μπανιέρα σας είναι έτοιμη προς χρήση μετά από 48 ώρες χωρίς την αποκομιδή μπαζών, γκρεμίσματα και μερεμέτια. Το υπόλοιπο του μπάνιου είναι εντελώς χρησιμοποιήσιμο το συντομότερο δυνατόν από την αναχώρηση του συνεργείου μας.

Η επισμάλτωση που εφαρμόζουμε απαιτεί τεχνογνωσία, εξοικείωση με τις απαιτήσεις των υλικών, της χρήσης αλλά και του χώρου.

Αρκετοί πελάτες θεωρούν πως η επισμάλτωση συνχέεται με την εφαρμογή πινέλου αυτό είναι λάθος γιατί μια σωστή επισμάλτωση με πρόσφυση υλικού και σωστή κατανομή χρώματος πρέπει πάντα να γίνεται με τη χρήση πιστολιού. Η χρήση πινέλου είναι μια ξεπερασμένη μέθοδος εφαρμογής επισμάλτωσης για τη μπανιέρα καθώς και για πιο μεγάλες επιφάνειες που έχει σταματήσει να χρησιμοποιείται στο εξωτερικό εδώ και χρόνια και κατά την επαγγελματική μας εμπειρία πρέπει να αποφεύγεται για τους λόγους που έχουμε περιγράψει στο άρθρο: Πινέλο ή πιστόλι? Κάντε τη σωστή επιλογή.

ΓΡΗΓΟΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ... ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΠΑΝΙΕΡΑ!

Με μία πλήρη επίστρωση σμάλτου και τη σωστή προεργασία που απαιτείται, σε όλους τους τύπους ειδών μπανιέρας (μαντεμένια, ακρυλική, λαμαρίνα) έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε το φθαρμένο, παλιομοδίτικο χρώμα της μπανιέρας σε ό,τι απόχρωση εσείς επιθυμείτε.

Το έργο διαρκεί μόνο 2 ώρες και το τελικό γυαλιστερό αποτέλεσμα πραγματικά προσελκύει όλα τα βλέμματα. Αυτό παρέχει η MagicBath: την πραγματική εναλλακτική λύση για δαπανηρές ολικές ανακαινίσεις.

Είτε θέλετε να αντικαταστήσετε μόνο το χρώμα ή να φρεσκάρετε την επιφάνεια της μπανιέρας – ντουζιέρας από φθορές, χτυπήματα, σκουριές, ραγίσματα, τώρα υπάρχει η πιστοποιημένη διαδικασία επισμάλτωσης της MagicBath.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ / ΤΙΜΗ ΤΟΣΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΟΣΟ ΠΟΥΘΕΝΑ

ανανέωση μπάνιου και χαλαζιακό δάπεδο

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

επισμάλτωση μπανιέρας με ειδικά σμάλτα
Η εταιρεία επισμαλτώσεων MagicBath καλύπτει απόλυτα κάθε σας ανάγκη, τόσο πριν όσο και μετά το πέρας των εργασιών
ok gia epismaltosi mpanieras

Ευκολία

Δε γίνεται αντικατάσταση της ήδη υπάρχουσας μπανιέρας

ok gia epismaltosi mpanieras

Σεβασμός χώρου

Πλακάκια – δάπεδο δεν υπόκεινται σε καμία ζημιά
ok gia epismaltosi mpanieras

Αξιοπιστία

Σε όλα τα είδη μπανιέρας + υγιεινής εφαρμόζεται το υλικό μας

ok gia epismaltosi mpanieras

Δημιουργία

Αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει και απλά αλλάξτε χρώμα

ok gia epismaltosi mpanieras

Χρόνος

Η εργασία διαρκεί μόνο 2 ώρες χάρη στον εξοπλισμό μας

ok gia epismaltosi mpanieras

Συνέπεια

3 χρόνια γραπτή εγγύηση

ok gia epismaltosi mpanieras

Οικονομία

Εξοικονόμηση χρημάτων στο 90% αν λάβετε υπόψιν το ξήλωμα μπανιέρας και αντικατάσταση με μιας καλής ποιότητας μαντεμένιας μπανιέρας + υδραυλικό + πλακά + μπάζα + χρόνος αναμονής

Η εταιρεία επισμαλτώσεων MagicBath καλύπτει απόλυτα κάθε σας ανάγκη, τόσο πριν όσο και μετά το πέρας των εργασιών

τετραπλη εγγυηση
Ποτέ δε θα σας χρεώσουμε κατά τη διάρκεια της 3ετούς εγγύησης!
warranty-3-years