Καθαρισμός αρμού

Επισμάλτωση μπανιέρας > Καθαρισμός αρμού

Καθαρισμός – Γυάλισμα – Προστασία αρμού

(όταν η φθορά είναι επιφανειακή)

 

Ο καθαρισμός και το γυάλισμα αποτελούν υπηρεσίες που εφαρμόζουμε σε περιπτώσεις που η φθορά είναι επιφανειακή(π.χ θάμπωμα, άλατα, κιτρινίλα). Με χρήση ειδικών εργαλείων και υλικών, είναι δυνατή η επαναφορά της μπανιέρας σας σε προγενέστερη κατάσταση, μέσα από τον καθαρισμό και το γυάλισμα της.

 

 

Η εμφάνιση μούχλας και υγρασίας στο μπάνιο είναι ένα συχνό φαινόμενο που ταλαιπωρεί τους χρήστες και απειλεί την υγεία τους. Κατά τη χρήση της μπανιέρας – ντουζιέρας οι αρμοί σε αυτά τα σημεία, δεδομένου ότι δέχονται μεγάλες ποσότητες νερού καθημερινά, επιτρέπουν την απορρόφηση του νερού με αποτέλεσμα τη δημιουργία της υγρασίας, καθώς από την ποσότητα υδρατμών ευνοείται η εμφάνιση μυκήτων.

Τη λύση έρχεται να δώσει η Magic Bath. Υπάρχουν εξειδικευμένα υλικά στο εμπόριο, με τα οποία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την ευαίσθητη περιοχή του αρμού μεταξύ μπανιέρας και τοίχου αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση σιλικόνης, η οποία αποτελεί μόνιμη πηγή υγρασίας και εστία εμφάνισης μούχλας, δίνοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει προσφέροντας προστασία και σταματώντας τη δημιουργία υγρασίας, μούχλας και βακτηρίων. Με την ίδια τεχνική αντιμετωπίζουμε και τις περιοχές αρμών των υπολοίπων ειδών υγιεινής του χώρου του μπάνιου σας.

 

 

Ανανέωση αρμών με αντικατάσταση νέων

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΑΡΜΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ

Στις υγρές περιοχές αναπτύσσονται πολύ εύκολα βακτήρια, μύκητες και μούχλα. Ωστόσο πολλές φορές έχουμε δοκιμάσει διάφορες μεθόδους καταπολέμησης ακόμα και τακτικό τρίψιμο αλλά τα αποτελέσματα παραμένουν τα ίδια. Για να προλάβετε τα χειρότερα πρέπει να δράσετε άμεσα καθώς η μούχλα σε συνδυασμό με τα βακτήρια που θα δημιουργήσει, που δεν είναι μόνο ανθυγιεινή + αντιαισθητική μπορεί να προκαλέσει μόλυνση στο νερό.

Μόνο η MagicBath ανανεώνει μόνιμα πλέον τους αρμούς πλακιδίων.

Η εταιρεία μας προσφέρει μία μακροχρόνια «θεραπεία» με την οποία οι παλαιοί αρμοί θα αντικατασταθούν πλήρως με νέους!

Σας δίνουμε τη δυνατότητα ο ήδη υπάρχον αρμός να επανέλθει στην αρχική του εμφάνιση με διαφορετικές αποχρώσεις.

Αυτή η εφαρμογή εφαρμόζεται όταν η αρμολόγηση έχει αποκολληθεί ή φαγωθεί από τα πολλά καθαριστικά και λόγω παλαιότητας.

Τέλος δεν προκαλούμε καμία βλάβη στα πλακάκια και με τη μέθοδο μιας λεπτής στρώσης την κάνουμε πανομοιότυπη με την ήδη υπάρχουσα.

 

 

Καθαροί αρμοί για ένα υγιές περιβάλλον. Aν ο αρμόστοκος έχει φθαρεί πολύ, θρυμματίζεται και συσσωρεύονται μούχλες τότε ξύνουμε τον ήδη υπάρχοντα αρμό και ξανά στοκάρουμε με καινούργιο υλικό στην απόχρωση που επιθυμείτε. Η νέα αρμολόγηση έχει αποκατασταθεί πλήρως και εσείς γλιτώνετε μια για πάντα από μούχλες και υγρασίες

 

Ατμοποιητής

Ο καθαρισμός με ατμό είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος και η πιο αποτελεσματική στο να επαναφέρει τη λάμψη σε πλακάκια, αρμούς, κουζίνες, πάγκους, και σε όλα τα δυσπρόσιτα σημεία που δε μπορούν να καθαριστούν με το χέρι. Ο καθαρισμός με ατμό μειώνει τη χρήση των οικιακών χημικών ουσιών που είναι υπεύθυνες για την ανάπτυξη αλλεργιών και άσθματος.

Τα πλεονεκτήματά σας

  • Καθαροί αρμοί σε οποιοδήποτε χρώμα
  • Χωρίς βρωμιά, σιλικόνη, και μούχλες
  • Υγιές περιβάλλον χωρίς μολύνσεις από μύκητες
  • Μόνιμο αποτέλεσμα

Αρμοί με λεία και ομοιόμορφη τελική επιφάνεια. Προσφέρει μια τέλεια πορσελάνινη επιφάνεια με μεγάλη υδατοαπωθητικότητα.

Επιλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει.