Η εταιρεία

Επισμάλτωση μπανιέρας > Η εταιρεία

Εταιρεία

Λίγα λόγια για εμάς

Υπεύθυνος της εταιρείας είναι ο Βασίλης Κιλιγκαρίδης.

Εδώ και 28 χρόνια ειδικευόμαστε στο χώρο της επισμάλτωσης ειδών υγιεινής.

Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά κορυφαίας ποιότητας για άριστο τεχνικό αποτέλεσμα και προσφέρουμε τετραπλή εγγύηση σε όλα μας τα έργα!

Εδρεύουμε στο κέντρο της Αθήνας και πλέον της εμπειρίας μας διαθέτουμε σοβαρότητα, επαγγελματισμό και άριστη οργάνωση.

Εδρεύουμε στο κέντρο της Αθήνας και πλέον της εμπειρίας μας διαθέτουμε σοβαρότητα, επαγγελματισμό και άριστη οργάνωση.

 

Η τεχνική που χρησιμοποιούμε και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, υπόσχονται ένα αποτέλεσμα με διάρκεια και αντοχή στο χρόνο!

Τετραπλή εγγύηση 3 ετών

τετραπλη εγγυηση

Καλύπτουμε απόλυτα κάθε σας ανάγκη τόσο πριν, όσο και μετά το πέρας του έργου, με την τετραπλή εγγύηση που προσφέρουμε για τρία (3) ολόκληρα χρόνια!

 

Η εταιρεία μας καλύπτει:

1. Ποιότητα υλικού
2. Εφαρμογή υποστρώματος
3. Πλήρη αποκατάσταση αδαμαντίνης
4. Σεβασμός στο χώρος σας
5. Μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, σας δίνουμε την εγγύηση που σας καλύπτει για 3 ολόκληρα χρόνια για οποιαδήποτε κακοτεχνία ή φθορά έχει προέλθει από την πλευρά μας.

Νέο μπάνιο μέσα σε 48 ώρες!

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να μετατρέψει το παλιό σας μπάνιο σε καινούριο. Δώστε νέα πνοή στο φθαρμένο παλιομοδίτικο μπάνιο χωρίς την ταλαιπωρία και τα έξοδα ανακαίνισης. Μετατρέπουμε το μπάνιο σας σε κάτι νέο, και έτοιμο προς χρήση σε μόλις 48 ώρες!

Νέο μπάνιο μέσα σε 48 ώρες!

icon_bubbles

Λίγα λόγια για τη σωστή επισμάλτωση

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές επισμαλτώσεων, πολλά προϊόντα καθώς και πολλοί τεχνίτες που τα εφαρμόζουν.

Η Magic bath χρησιμοποιεί μόνο κορυφαία προϊόντα για την εφαρμογή της επισμάλτωσης  με αληθινή και αξιόπιστη εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα εφαρμόζοντάς τα με ειδικά μέσα και πολύχρονη εξειδίκευση!

Το τελικό αποτέλεσμα είναι κορυφαίο και έχει πιστοποιημένη αληθινή και αξιόπιστη εγγύηση μέχρι και 15 χρόνια!

 

Υλικά και Εφαρμογή

Καθημερινά ακούμε διάφορα για τον τρόπο εφαρμογής, την αποτελεσματικότητα, για τα υλικά που χρησιμοποιούμε κ.τ.λ. οπότε θα θέλαμε σχετικά να υπογραμμίσουμε τα εξής:

  1. Οι περισσότερες επισμαλτώσεις που υλοποιούνται από διάφορους τεχνίτες – επαγγελματίες και μη – δεν ανταποκρίνονται επαρκώς σε αποτελεσματικότητα, καθώς δεν αναφέρουν πουθενά την πραγματική διάρκειά τους εγγράφως, και ξεφλουδίζουν ή κιτρινίζουν συχνά. Έτσι πολλές φορές η επιλογή λάθους επαγγελματία μπορεί να αποβεί σε μη επιθυμητά αποτελέσματα.
  2. Οι πιο πολλές εφαρμογές επισμαλτώσεων παρέχουν πραγματική προστασία για το πολύ από 1 έως και 3 χρόνια και στις περισσότερες των περιπτώσεων χωρίς καμία κάλυψη.

Αν λοιπόν έχετε αμφιβολία για το πόσο και αν κρατάει και όλα αυτά που σας έχουν υποσχεθεί δεν έχετε παρά να ζητήσετε από τον εφαρμοστή του προιόντος ή την εταιρεία να σας δώσουν κάποια πιστοποίηση η οποία καλύπτεται είτε από την Ευρωπαική Ένωση, είτε από έναν αξιόπιστο φορέα.

Τα υλικά που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι παγκοσμίως κορυφαία με πιστοποιημένη αποτελεσματικότητα και διάρκεια στο χρόνο και στη χρήση, με παρεχόμενη γραπτή εγγύηση από την εταιρεία μας μέχρι και 3 χρόνια!

Επισμάλτωση Μπανιέρας με εμπειρία

 

Η επισμάλτωση που εφαρμόζουμε απαιτεί τεχνογνωσία, εξοικείωση με τις απαιτήσεις των υλικών, της χρήσης αλλά και του χώρου.

Επίσης αρκετοί πελάτες θεωρούν πως η επισμάλτωση συνχέεται με την εφαρμογή πινέλου αυτό είναι λάθος γιατί μια σωστή επισμάλτωση με πρόσφυση και σωστή κατανομή χρώματος πρέπει πάντα να γίνεται με την χρήση πιστολιού.

Η χρήση πινέλου είναι μια ξεπερασμένη μέθοδος εφαρμογής επισμάλτωσης για τη μπανιέρα καθώς και για πιο μεγάλες επιφάνειες που έχει σταματήσει να χρησιμοποιείται στο εξωτερικό εδώ και χρόνια και κατά την επαγγελματική μας εμπειρία πρέπει να αποφεύγεται για τους λόγους που έχουμε περιγράψει στο άρθρο: Πινέλο ή πιστόλι? Κάντε τη σωστή επιλογή.


Τηλεφωνήστε μας τώρα για το δικό σας μπάνιο!

Περιοχές κάλυψης

H εταιρεία μας εκτός από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη καλύπτει με τις υπηρεσίες της όλους τους μεγάλους νομούς και πόλεις της Ελλάδας καθώς και όλα τα νησιά. Ενδεικτικά παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στις παρακάτω περιοχές:

Πελοπόννησος: Κορινθία, Πάτρα, Αχαία, Αργολίδα, Ηλεία, Πύργος, Αρκαδία, Τρίπολη, Μεσσηνία, Καλαμάτα, Σπάρτη, Λακωνία καθώς και τα νησιά Αργοσαρωνικού Αίγινα, Σπέτσες, Ύδρα, Πόρος, Μέθανα.

Στερεά Ελλάδα: Αττική, Βοιωτία, Ευρυτανία, Λαμία, Εύβοια, Φωκίδα, Αιτωλοκαρνανία.

Θεσσαλία: Λάρισα, Μαγνησία, Τρίκαλα, Καρδίτσα.

Ήπειρος: Ιωάννινα, Πρέβεζα.

Μακεδονία: Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Δράμα, Χαλκιδική, Καβάλα, Κιλκίς, Βέροια, Κοζάνη.

Νησιά Ιονίου: Κέρκυρα, Λευκάδα, Κεφαλληνίας, Ζακύνθου.

Νησιά Αιγαίου: Ρόδος, Χίος, Μυτιλήνη, Πάρος, Σύρος, Μύκονος, Σαντορίνη, Άνδρος, Τήνος, Κως, Κύθηρα.

Κρήτη: Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Λασίθι.

Χρησιμοποιούμε το καλύτερο σμάλτο της αγοράς!

Σμάλτο πολυουρεθάνης 2Κ PU υψηλής ποιότητας, φινίρισμα νέας πορσελάνης για επιφάνειες που απαιτείται υψηλή, χημική και μηχανική αντοχή.

Χρωματικές αποχρώσεις:

Λευκό και τυποποιημένες χρωματικές αποχρώσεις για επιλογή μέσω καταλόγου. Καθώς επίσης και μια απεριόριστη ποικιλία χρωματικών αποχρώσεων που επιτυγχάνεται με τη χρήση του συστήματος βαφής Color Mix.

Βαθμός γυαλάδας:

Πολύ γυαλιστερή

Βάση του χρώματος:

Συνδυασμός πολυουρεθάνης και ακρυλικής ρητίνης

Βάση των χρωστικών:

Πάστες ανθεκτικές στο φως και στα καιρικά φαινόμενα

Αντοχή στην θερμοκρασία:

Έως και 200 βαθμούς κελσίου

 

Αντοχή στα χημικά:

Ανθεκτικό σε πολλά οξέα, στα λιπαντικά, στο πετρέλαιο, σε διαλύματα αλάτων, στο θαλασσόνερο, στο νερό βρύσης, στα καθαριστικά προιόντα, στα λίπη και σε πολλούς άλλους διαλύτες.

Ειδικές ιδιότητες:

Έχει καλή ικανότητα αποµόνωσης του ηλεκτρισµού, και καλή ευκολία στην αποµάκρυνση της µόλυνσης.

Το 2Κ PU είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για επιστρώσεις σε μέταλλα που υφίστανται μεγάλες πιέσεις. Οι μεταλλικές επιφάνειες πρέπει να ασταρωθούν με το Epoxi Primer, μια απαραίτητη διαδικασία εξαιρετικής πρόσφυσης αστάρι δύο συστατικών που προστατεύει από την σκουριά και την διάβρωση, προετοιμάζει την αρχική επιφάνεια για το τελικό χρώμα. Προσφέρει ελαστικότητα, πρόσφυση, αντιδιαβρωτική προστασία, γέμισμα πόρων και φυσικά αντοχή σμάλτου από 15 έως 20 χρόνια.

Οι επιφάνειες που πρόκειται να βαφτούν θα πρέπει να είναι καθαρές και στεγνές χωρίς σκόνη. Χωρίς σκουριά και ελαιώδεις ουσίες.