ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΧΑΛΑΖΙΑΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΑΠΕΔΑ

Επισμάλτωση μπανιέρας > ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΧΑΛΑΖΙΑΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΑΠΕΔΑ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΧΑΛΑΖΙΑΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΑΠΕΔΑ

Τοποθέτηση με φυσική πέτρα δαπέδου

Ευχάριστη φυσική αίσθηση με χαλαζιακό δάπεδο

Μία τέλεια απομίμηση της μεσογειακής ατμόσφαιρας στο μπάνιο σας!

Τα παλιά κατεστραμμένα πλακάκια στο δάπεδο του μπάνιου δεν είναι πλέον πρόβλημα! Η χαλαζιακή επένδυση εφαρμόζεται πάνω σε οποιαδήποτε σταθερή επιφάνεια όπως τσιμεντοκονία, μπετό, πλακάκι, μωσαϊκό, μάρμαρο κ.τ.λ.

Εφαρμόζεται σε πάχος στρώσης από 3mm έως 20mm (αναλόγως της κοκομετρίας) αντικαθιστώντας τις κλασικές επενδύσεις, προσδίδοντας ιδιαίτερο στυλ και αναδεικνύοντας κάθε χώρο και κάθε περιβάλλον.

Τα παλιά σας πλακάκια παραμένουν στο έδαφος! Το πλέον ανανεωμένο φυσικό πέτρινο δάπεδο είναι πιο μακροβιότερο από άλλες μεθόδους αντικατάστασης, ανέξοδο στον καθαρισμό, και φυσικά αντιμικροβιακό για τις συνθήκες υγιεινής και με γυμνά πόδια, για αυτό και συνιστάται και για χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος.

 

Προσεκτική δουλειά με αποδεδειγμένη διαδικασία

Με υψηλής ποιότητας υλικό και με ειδικές διαφανείς ρητίνες (epoxy, pu, acrylic) είναι αντιολισθηρή και προσφέρει ευχάριστη, απολύτως φυσική αίσθηση άμμου.

Το έργο είναι καθαρό και γρήγορο: την επόμενη κιόλας ημέρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά το μπάνιο σας.

Εμείς θα σας συμβουλεύσουμε ποιες σχεδιαστικές επιλογές έχετε και θα σας εξηγήσουμε λεπτομερώς τις δραστηριότητές μας.

Η επίστρωση δαπέδου από τη MagicBath κάνει την αφαίρεση των παλαιών πλακιδίων περιττή. Έτσι αποτρέπουμε τη ζημιά των πλακιδίων τοίχου, δαπέδου και μπανιέρας.

Χαλαζιακή επίστρωση και σε πισίνες με το μοναδικό υλικό της MagicBath. Η χαλαζιακή επένδυση στις πισίνες προσφέρει σταθερότητα και άψογο οπτικό αποτέλεσμα.

Η επίστρωση της φυσικής πέτρας εφαρμόζεται από ειδικευμένα συνεργεία και χρειάζεται εμπειρία και επιδεξιότητα στην εξάπλωση του χαλαζία κατά την επίστρωση με σπάτουλα για να “στρωθεί” ομοιόμορφα.

Σε δάπεδα εσωτερικού χώρου η χαλαζιακή επένδυση σφραγίζεται πλήρως με ειδική ρητίνη δημιουργώντας λεία και κλειστόπορη επιφάνεια που καθαρίζεται εύκολα και δε δημιουργεί εστίες μικροβίων.

smaltompanieras-xalaziako-dapedo02
smaltompanieras-xalaziako2

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

icon_προσαρμογη

Προσαρμογή

Ευελιξία σε καινούργιες κατασκευές ή ανακαινίσεις

icon_αντοχη

Αντοχή

Υψηλή αντοχή σε χημικές και μηχανικές καταπονήσεις

icon_διαρκεια

Διάρκεια

Δε χρειάζεται συντήρηση

icon_επιλογες

Επιλογές

Ευρεία επιλογή χρωμάτων και κοκομετρίας

icon_ανταγωνιστικο_κοστος

Ανταγωνιστικό κόστος

Ανταγωνιστική σχέση κόστους σε σχέση με τα οφέλη που προσφέρει

icon_καθαριοτητα

Καθαριότητα

Δε σηκώνουμε σκόνη

icon_υποστηριξη

Υποστήριξη

Άμεση διαβούλευση

Προετοιμασία

Tο υπόστρωμα που θα προετοιμάσουμε θα πρέπει να έχει λειανθεί πριν και με ειδικά καθαριστικά κάνουμε μία ενδελεχή προεπεξεργασία για να είναι καθαρό και να έχουν απομακρυνθεί ελαιώδεις ουσίες και σκόνες.

 

Το μυστικό της επιτυχίας

 

Στην καθαρισμένη επιφάνεια εφαρμόζουμε το ειδικό αστάρι και αναμειγνύουμε τις χαλαζιακές ψηφίδες ή πετρώματα που αποτελούν το συνδετικός παράγοντα των παλαιών πλακιδίων με το νέο υλικό.

 

Μόνωση

 

Σφραγίζουμε τη νέα επιφάνεια για να έχουμε την ιδανική σκλήρυνση, με τον τρόπο αυτό η επιφάνεια γίνεται αδιάβροχη και κλειστόπορη. Το δάπεδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από μία (1) ημέρα χωρίς περιορισμούς.

ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΠΕΤΡΑ ΧΑΛΑΖΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

smaltompanieras-xalaziako-dapedo01