Προσφορές για την ανανέωση του μπάνιου σας

Επισμάλτωση μπανιέρας > Προσφορές για την ανανέωση του μπάνιου σας

ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΗΣ

Προσφορές για ανανέωση των ειδών υγιεινής με τη μέθοδο της επισμάλτωσης με ένα από τα προνομιούχα πακέτα της MagicBath.

Αλλάξτε διάθεση και αισθητική! Εξοικονομήστε χρόνο και κερδίστε!!!

STANDARD

80€ – 129€

(τιμές χωρίς ΦΠΑ)

Η οικονομική λύση για την επισκευή των ατελιών και γενικά όλων των προβλημάτων της μπανιέρας – ντουζιέρας σας με τοπική επεξεργασία ή ολική επισμάλτωση.

Χρησιμοποιούνται ειδικά υλικά για μπάνιο που δεν κιτρινίζουν και προσφέρουν εξαιρετική πρόσφυση.

Το μπάνιο είναι έτοιμο για χρήση σε μόλις 48 ώρες και προσφέρουμε γραπτή 3ετή εγγύηση για όλες μας τις εργασίες.

PREMIUM

200€ – 450€

(τιμές χωρίς ΦΠΑ)

Επισμάλτωση των πλακιδίων μπάνιου και κουζίνας. Ριζική αντιμετώπιση εκτεταμένων φθορών και ανανέωση της εικόνας του μπάνιου ή της κουζίνας με όμορφα χρωματιστά σχέδια.

Κατάργηση μούχλας και υγρασίας. Καθαρισμός και γυάλισμα για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Τα πλακάκια σας γίνονται πάλι σαν καινούργια με μοντέρνα χρώματα και σχέδια.

EXCLUSIVE

500€ – 1500€

(τιμές χωρίς ΦΠΑ)

Αναβαθμίστε αισθητικά το μπάνιο σας με προϊόντα προσιτής πολυτέλειας που προσδίδουν κύρος και ζεστασιά.

Η επισμάλτωση των πλακιδίων τοίχου και η τοποθέτηση δαπέδου χαλαζιακής άμμου προσδίδουν την απαραίτητη ισορροπία στο μπάνιο σας.

Συνδυάστε την προστασία των αρμών για μία μακροχρόνια άνεση.

ΔΩΡΟ 1 την αρμολόγηση περιμετρικά της μπανιέρας για την οριστική κατάργηση υγρασίας, μούχλας, και σιλικόνης.

ΔΩΡΟ 2 αποκαθιστούμε οποιαδήποτε φθορά υπάρχει στη μπανιέρα σας, από χτυπήματα, ραγίσματα, σκουριές κ.τ.λ.

ΔΩΡΟ 3 η αποφλοίωση του παλαιού σαθρού υλικού βαφής που είχε εφαρμοστεί στο παρελθόν

Και δε μένουμε εδώ. Ακόμα ένα:

ΔΩΡΟ 4 το γυάλισμα των υπαρχόντων εξαρτημάτων της μπανιέρας σας όπως χερούλια, σιφώνι υπερχείλισης – σιφώνι αποχετεύσης για την εξάλειψη αλάτων και ελαιωδών ουσιών.

Με την πρωτοποριακή καινοτομία της COLOR MIX που παρέχει μόνο η MagicBath, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα και να μην υπάρξει εντελώς καμία απόκλιση από τον ήδη υπάρχοντα χρωματισμό της μπανιέρας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε καθιστή μπανιέρα η τιμή προσαρμόζεται χαμηλότερα.

ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Με την επισμάλτωση των πλακιδίων μπάνιου και κουζίνας αντιμετωπίζουμε ριζικά εκτεταμένες φθορές στα πλακίδια και τους αρμούς. Μαζί με την αποκατάσταση της φθοράς μπορούμε εύκολα να ενισχύσουμε την ανανέωση της εικόνας των τοίχων του μπάνιου και της κουζίνας σας με εφαρμογή όμορφων χρωμάτων και σχεδίων.

Ο παραδοσιακός τρόπος για να αλλάξετε τα πλακίδια τοίχου του μπάνιου είναι ένα μεγάλο κόστος. Χωρίς λοιπόν υδραυλικό, σοβατζή, πλακά, αποκομιδή μπαζών και ότι συνεπάγεται σε χρόνο και κόστη αποκτάτε μια νέα, φρέσκια, μοντέρνα εικόνα και προπαντός οικονομικά!

Σας προσφέρουμε μια εναλλακτική λύση για την αλλαγή του χρώματος των ήδη υπάρχοντων πλακιδίων τοίχου. Με την εφαρμογή του σμάλτου της MagicBath πάνω στα υπάρχοντα πλακίδια τοίχου, μπορείτε απλά να αλλάξετε το χρώμα τους σε οποιαδήποτε στυλ που σας αρέσει και το κυριότερο να επιλέξετε μια απόχρωση που να ταιριάζει με τα υπόλοιπα είδη υγιεινής και έπιπλα του μπάνιου ή κουζίνας.

Απαλλαγείτε από τη μούχλα και την υγρασία μια για πάντα, επειδή η επισμάλτωση της MagicBath δε θα αφήσει τη μούχλα να εμφανιστεί ξανά.

Ξεχάστε λοιπόν το σκληρό τρίψιμο και τον καθαρισμό.

Τα πλακάκια σας θα είναι και πάλι σαν καινούργια!

Ολική ανανέωση μπάνιου που συμπεριλαμβάνει απομάκρυνση παλαιών ειδών υγιεινής και αντικατάστασή τους με νέα! Ξήλωμα μπανιέρας με νέα διαμόρφωση χτιστής ντουζιέρας, επισμάλτωση πλακιδίων με νέα σχέδια και τοποθέτηση με φυσική πέτρα δαπέδου.

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

BATH COMPLETE! Η καλύτερη λύση για πλήρη ανακαίνιση!

από 600€

(τιμή χωρίς ΦΠΑ)
Ολική ανανέωση μπάνιου

Η MagicBath προσφέρει μοναδικές σχεδιαστικές επιλογές σε πολύ οικονομική τιμή, με επισμάλτωση πλακιδίων, με νέα δάπεδα, νέες εγκαταστάσεις ειδών υγιεινής, με την επίστρωση VIP SMALTO στη μπανιέρα ή τη ντουζιέρα σας, ακόμη και την αντικατάσταση της μπανιέρας σας τη μετατρέπουμε σε χτιστή ντουζιέρα, εκσυγχρονίζουμε έξυπνα το παλιομοδίτικο μπάνιο!

Αποτέλεσμα διαρκείας

Με τη μοναδική τεχνική μας, την πολυετή εμπειρία και την υψηλή ποιότητα υλικών τα παλιά πλακάκια θα εξαφανιστούν εντελώς κάτω από μία λεία επιφάνεια που θα είναι 100% αδιάβροχη και δε θα είναι διαπερατή από υγρασία.

Σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Η νέα επιφάνεια θα είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες τόσο σε σχέδιο όσο και σε χρώμα. Και φυσικά χωρίς την ταλαιπωρία από γκρεμίσματα και το τεράστιο βάρος της σκόνης και του θορύβου.